onsdag 20. april 2011

Sammenligning av nettkurs til båtførerprøven

Pris på båtførerkurs til båtførerprøven

prissammenligning av båtførerkursMange synes pris er et viktig moment for sitt valg av nettkurs . Prisen varierer på de tilgjengelige nettkursene som er på markedet idag. At pris står i sammenheng med kvalitet er en sannhet med modifikasjoner. Noen kurs er kanskje blitt litt "gammeldagse" og kan virke litt trauste å komme igjennom. Denne påstanden er vår subjektive mening etter å ha sett gjennom eksempler og demonstrasjoner på eksisterende nettkurs på markedet idag.

Dog skal det nevnes at det er tatt flere tester ala "Best i test" på nettkursene og generelt sett så kommer de aller fleste godt ut.

Personlig syns vi at få fremstille pensumet visuelt, enkelt og billedlig sammen med god forklarende tekst er en god søknad. Ved å ta i bruk flotte animasjoner og bilder mener vi at nettkursene blir enklere å komme seg gjenneom.

Jeg leser at noen begynner å "advare" mot sine konkurrenters nettkurs. Dette er rimelig smålig og arrogant så slike banale utsagn velger jeg å la være å kommentere. Jeg er rimelig overbevist at du som besøkende lett avgjør hvilket kurs som passer best for deg.
Det viktigste er at du vet hvem som står bak og at du kan få en demonstrasjon av kurset før du kjøper:)


Det å sammenligne prisene opp mot hverandre kan være litt vanskelig. Årsaken til dette er at kursene kan ha litt forskjellig innhold, ekstra ting man får med eller andre goder. De viktigste elementene finner du i tabellen nedenunder.

Sammenligning av nettkurs til bårførerprøven


Prissammenligning er foretatt 02.04.2011

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar