lørdag 8. januar 2011

Takk for kvalitetsjekk av båtførerkurset

Båtførerkurs på Tryggferdsel.no
Oss bak båtførerkurset på Tryggferdsel har lang fartstid med tanke på webdesign, nettbutikker og informasjonssider på nett. Da vi bestemte oss for å lage kurs mot båtførerprøven, var vi sikre på at vi skulle få laget et kurs som fremsto som visuelt forklarende. Målet vårt var å bli bedre enn de eksisterende båtførerkursene på markedet.
Resultatet ble veldig bra og ut fra vår mulighet til å bedømme hvordan de andre kursene er, så mener vi selv at båtførerkurset på Tryggferdsel er mye bedre enn alle andre eksisterende nettkurs.
Vi har brukt mye ressurser på animasjoner, bilder og visuell fremføring i tillegg til god forklarende tekst. På veien til dette gode produktet har vi hatt hjelp av flere maritime personer. Vi legger ut tilbakemeldinger fra disse etterhvert som vi får dem og disse kan du lese her.

Vi vil takke alle dere for god hjelp på veien til kurset til båtførerprøven:)

Per S Berg - Statslos i Kystverket
Per - Statslos i Kystverket, solid maritim erfaring Bakgrunn:
Utdannet sjøkaptein. Har blant annet vært på "Christian Radich" og kongeskipet "Norge". Ca 20 år som profesjonell sjømann, de fleste av årene har han seilt i utenriksfart.
De siste 5 årene har Per vært statslos i Kystverket, hvor han fortsatt tjenestegjør.
Pers kommentar:
Som profesjonell sjømann synes jeg kurset er er en god oppfriskning, med lettfattelige, gode forklaringer og animasjoner. Her vil du som småbåtfører lære deg det du trenger for å ferdes trygt og godt på sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar